| Algemene beoordeling | Features | ||
| Design | Ergonomie | ||
| Betrouwbaarheid | Ondersteuning | ||
| Prijs |
- Windows Vista x64
wat kan ik zeggen? heerlijk die i7 lekker snel alles is zo geinstalled alhoewel de video kaart erg hard zuigt misschien komt dit door mij misschien heb ik de verkeerde drivers maar dat lijkt me sterk ik heb hierdoor mijn vertrouwen in acer en Ati verloren ik ga deze ook zeker niet meer kopen vanwege deze computer
Prestaties
ja zoals ik al zei is de snelheid super! de i7 core hoeft zeker niet overclockt te worden als je het aan mij vraagt helaas moest ik de video kaart al overclocken om een simpele fps van 125 te behalen op CoD 4. maar het is het waard want het is heerlijk om hem in sandby te hebben en hem dan binnen 5 seconden aan te hebben!
Bouwkwaliteit en afwerking
goeie kast aan de achter kant is wel een onnodig scherp randje maar hij is erg mooi voor derest heb ik nog niet eens in de kast zelf gekeken want dan haal ik de garantie eraf door een sticker te scheuren.
Design
WOW echt een mooie kast vind ik mooi oranje ikzelf vind dit echt een van de mooiste fabrieks kasten die er is!
Ergonomie
ook hier weer WOW! er zit een mooi touch screen op waarmee je media kan afspelen ook weer oranje past goed bij de rest het klepje op de bovenkant gaat iets moeilijk open en dicht maar voor derest werkt alles prima.
Stabiliteit & betrouwbaarheid
achja weer hetzelfde verhaal de cpu is goed maar de videokaart wil me nog weleens laten zitten.
Ondersteuning
toen hij laatst crashte heb ik zelf alles uit moeten vissen ik heb amd gemailt (x2) en de winkel waar ik hem kocht (EP:Beerenpoot) gebelt sjongejonge nou dat hoef je niet te doen want daar heb je NIKS aan AMD mailde niet terug en de medewerkers bij Beerenpoot weten er NIKS vanaf ook niet bij de helpdesk ik werd doorverbonden naar de medewerker die er meer verstand van had, volgens mij had die gast een iq van 50 fzo want hij wist echt niks op te noemen het enige wat hij kon bedenken was :kom even langs.
prijs
achja ik vind het een redelijke prijs

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.gif)