| Algemene beoordeling | Bouwkwaliteit | ||
| Inbouwmogelijkheden | Koelingsmogelijkheden | ||
| Vormgeving | Installatiegemak | ||
| Modbaarheid | Kwaliteit voeding | ||
| Prijs |
De server wordt compleet geleverd met 4 HD power kabels, 4 Sata kabeltjes waarvan het kabeltje voor HD1 iets langer is. HD1 komt bovenin te zitten, dus moet hij wat langer zijn. 4 setjes schroeven voor de HD's en 2 kabelbindertjes om alles netjes te ordenen in de serverkast (kastje). De serverkast is netjes afgewerkt, geen scherpe randen e.d. De kast is aan de achterkant simpel te openen door 4 thumbscrews los te draaien. Tussen de HD's is genoeg ruimte, zodat ze door de fan die er achter zit, goed gekoeld kunnen worden. De koeling maakt weinig lawaai, mijn PC in een Antec P182 behuizing maakt meer lawaai.
De GUI zit er prima uit, overzichtelijk met goede wizzards om de server naar je hand te zetten. Ik gebruik deze NAS vooral voor het back-uppen van mijn data, foto en MP3's. Ik gebruik hem ook als FTP server voor als ik bij klanten wat software nodig heb, die ik heb vergeten mee te nemen. Het Back-up Programma: Data replicator, werkt simpel en doet wat het moet doen. Nog een mooi stukje software is het Download station. Hiermee kun je torrents en NZB's inladen en deze downloaden. Er zitten nog een aantal softwaretools bij deze server, die ik nog niet heb gebruikt. Dit zijn onder anderen:Web- en Photostation, Itunes service en nog een aantal andere. Als met al een prima product. Een minpuntje heb ik wel, de software werd geleverd op een gekopieerde cd, niet op een geperste.
Link naar de fabrikant: http://www.synology.com/nld/products/CS407e/index.php

![Reageer op deze reactie [reply]](http://tweakimg.net/g/if/comments/addcomment.png)