Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
8
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
0
+2
Intruder 6 november 2014

Philips Wake-up Light (HF3520)

Ik heb deze wekker nu enkele weken in gebruik en ben aangenaam verrast. Hierdoor wil ik mijn ervaringen graag met jullie delen en hoop ik mensen die twijfelen te kunnen helpen met hun keuze. Meer hierover is te lezen in mijn uitgebreide review.

Pluspunten

  • Rustiger wakker worden
  • Automatisch dimmend display
  • Kinderlijk eenvoudig
  • Veel in te stellen
  • 2 wekker presets
  • Rode zonsopgang gloed

Minpunten

  • Duur (119.-)
  • Karig met wekgeluiden

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 3

+1
fl1p 9 oktober 2012

Philips Wake-up Light (HF3520)

Pluspunten

  • Helder geluid
  • 5 vooringestelde tonen
  • 2 aparte alarmen
  • Volume instelbaar
  • Lichtintensiteit instelbaar
  • Mooi design
  • Nagebootste zonsondergang

Minpunten

  • Duur
  • Geen mogelijkheid tot aansluiten antennekabel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Prijs Score: 3

+1
Brutuss 1 maart 2016

Philips Wake-up Light (HF3520)

Mooi vormgegeven Philips Wake-Up Light. Maakt je weldegelijk eerder wakker dan de wekker zelf. Enige minpunt zijn de knoppen maar dat is een kwestie van gewenning!

Pluspunten

  • Mooi Uiterlijk
  • Veel mogelijkheden
  • Goed geluid
  • Fel licht
  • Lamp hoeft niet vervangen te worden want het is LED
  • Goede nabootsing van een zonsopkomst

Minpunten

  • Onhandige knoppen bovenop (kwestie van gewenning).

Eindoordeel

Score: 5

+1
AnhoNewbie 12 november 2012

Philips Wake-up Light (HF3520)

Pluspunten

  • Pluspunten:
  • natuurlijke wekgeluiden
  • ontspannen wakker worden
  • simulatie van een zonsopgang (altijd een zonnetje)
  • gebruiksvriendelijk
  • mooi design
  • zeer gebruiksvriendelijk
  • radio functie
  • meer energie
  • inslaap functie
  • makkelijke snooze, gewoon tikken op de wekker op een willekeurige plaats.

Minpunten

  • Lamp kan niet vervangen worden
  • De prijs is wat aan de hoge kant voor een wekker

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Prijs Score: 3

+1
precutprutske 2 november 2012

Philips Wake-up Light (HF3520)

Pluspunten

  • Goede radio-ontvangst
  • Sluimerfunctie
  • Een heel gemakkelijke snooz-functie!
  • Gebruiksvriendelijk
  • Als leeslamp te gebruiken
  • Wakker worden met een gesimuleerde zonsopgang

Minpunten

  • De prijs
  • Duur van het snoozen kan men niet instellen
  • De knopjes bovenaan niet zo handig in het donker
  • Lamp kan niet vervangen worden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 3

+1
liesebees 19 oktober 2012

Philips Wake-up Light (HF3520)

Pluspunten

  • sluimerfunctie
  • verschillende wekregimes
  • design is zeer mooi
  • gebruiksvriendelijk
  • veelzijdig gebruik

Minpunten

  • geen muziek bij sluimerfunctie
  • geen weekschema voor wekker
  • vrij duur
  • Onduidelijkheid over vervangbaarheid LEDs of niet of wat gebeurd als ze stuk zijn

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Prijs Score: 3

0
bok_insidersNewbie 9 oktober 2012

Philips Wake-up Light (HF3520)

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit, makkelijke activatie van de snooze-functie

Minpunten

  • display kan niet helemaal gedimd worden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Kwaliteit Score: 5

StEelD 9 december 2015

Philips Wake-up Light (HF3520)

Ik heb weinig over dit product te zeggen. Het is een dure wekker, maar dat nadeel weegt minder zwaar dan het feit dat het mij daadwerkelijk rustiger wakker maakt. Net is fijn wakker worden het licht is een welkome aanvulling als wekfunctie. Dit is helaas niet vervangbaar deze LED lamp.

Pluspunten

  • Werkt goed als je het eenmaal hebt ingesteld
  • Licht is een welkome aanvulling in een wekker, je wordt er beter van wakker ook geen lawaai niets nodig

Minpunten

  • Duur
  • Als t ding kapot is kan ie weg als je geen garantie meer hebt want de LED verlichting is niet te vervangen

Eindoordeel

Score: 4
Canule 1 december 2015

Philips Wake-up Light (HF3520)

Het wake up principe werk wel goed, maar wat een waardeloze onstabiele k behuizing. En door de slecht indexeerbare knoppen bovenop, ~dagelijks een andere licht intensiteid van display na afzetten, of een bak licht_in_je_smoel_bij_het_weer_dimmer_ervan. Er zijn dagen dat ik de stekker er uit trek omdat het omlazerd/in instellingen beland (niet_zomaar_uit_kunnen_zetten)

Pluspunten

  • Wakeuplight
  • Goed lees licht
  • Subtiel alarm geluid instelbaar

Minpunten

  • Onstabiele behuizing
  • Beroerde knoppen indeling voor blinde/nachtelijke/algemene bediening (onrelevante instellingen primair voorhanden)
  • Ingestelde alarmtijd niet af te lezen zonder opnieuw instel stappen na te lopen
  • Te duur

Eindoordeel

Score: 2
xs4me 30 november 2015

Philips Wake-up Light (HF3520)

Fijn om met licht wakker te worden. Matig geluid en slechte bediening maakt het een dure koop. Matig uitgewerkt. Een slaapkamerlamp op een timer zetten werkt net zo goed. Gebruik een leuke tablet app voor 't alarm (evt. met Zen geluiden) en je hebt een beter resultaat.

Pluspunten

  • Licht bij wakker worden

Minpunten

  • Slecht geluid (gecomprimeerd en slecht herhalend)
  • Bediening hopeloos met kleine knopjes vlak naast elkaar. Lamp moet je apart uitzetten als je alarm uitzet :S
  • Duur voor wat je krijgt
  • Niet duurzaam, lamp is niet te vervangen

Eindoordeel

Score: 2
hmavermeulenNewbie 26 februari 2015

Philips Wake-up Light (HF3520)

Erg handig in het gebruik. Lichtintensiteit , geluidsterkte, alles is zowat naar eigen wens in te stellen. 2 aparte wekprogramma's is ook een pluspunt. Klein minpuntje vind ik dat de lamp een te klein oppervlak heeft waar hij op staat zodat hij daardoor gevoelig wordt voor eventueel omstoten.

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijk.
  • Werkt zeer therapeutisch
  • Goede geluidskwaliteit

Minpunten

  • Sta oppervlak iets te klein

Eindoordeel

Score: 5
YakumoNL 17 februari 2015

Philips Wake-up Light (HF3520)

Leuk concept uitwerking kan beter voor de prijs.

Pluspunten

  • Wakker worden met licht werkt
  • Materiaalkeuze beter dan voorgaande modellem

Minpunten

  • Slechts 5 ringtones in te stellen
  • Ringtones zijn geluiden die van 5 sec die zich herhalen. Wanneer je de wekker lang gaat gebruiken beginnen deze te vervelen.
  • Geen ondersteuning op het hue systeem
  • Wekker heeft een onstabiel ontwerp.

Eindoordeel

Score: 3
YvonNick 3 oktober 2014

Philips Wake-up Light (HF3520)

Erg fijne wekker. Ik word er rustiger door wakker en alles is in te stellen naar jou persoonlijke wensen. Het is wel wat lastiger om soms de juiste knoppen te vinden. omdat ze erg klein zijn, is het soms even goed voelen waar je zit.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goed herlder geluid
  • Veel in te stellen
  • 5 verschillende geluiden
  • Radio

Minpunten

  • kleine knoppen
  • duur
  • lamp is niet te vervangen

Eindoordeel

Score: 4
Saint2Saint 20 december 2013

Philips Wake-up Light (HF3520)

Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
sarcoptezNewbie 13 november 2012

Philips Wake-up Light (HF3520)

Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Philips Wake-up Light (HF3520)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Samsung Galaxy S7 edge Athom Homey Apple iPhone SE Raspberry Pi 3 Apple iPad Pro Wi-Fi (2016) HTC 10 Hitman (2016) LG G5

© 1998 - 2016 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True