Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Je kunt ook een cookievrije versie van de website bezoeken met minder functionaliteit. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Reviews door gebruikers

41 reviews - Pagina 1 van de 2
+2
Review door Ploink 29 december 2012

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig. Lees verder »

Pluspunten

  • Prijs
  • Kleur (na calibratie)
  • Laag energie verbruik
  • Pivot

Minpunten

  • Contrast ratio
  • Backlight bleeding

Eindoordeel

Score: 4

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 2
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

+1
Review door KrL 14 maart 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig. Lees verder »

Pluspunten

  • Flinke diameter, hoge resolutie
  • Voldoende ingangen en USB3 hub
  • Goede ergonomie (verstellen)
  • Relatief betaalbaar

Minpunten

  • 4 exemplaren op rij met dead (sub)pixel(s)
  • Exemplarische backlight bleeding
  • Geen automatische input selectie

Eindoordeel

Score: 3

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 3
Pixeldefecten Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

+1
Review door SpeedingWilly 2 februari 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig. Lees verder »

Pluspunten

  • Energieverbruik (best of class!)
  • Design (subjectief)
  • USB3 hub
  • Prijs (in vergelijking met andere 27" + schermen met 2560x1140 resoluties)

Minpunten

  • Backlight Bleeding (althans bij mijn 2e exemplaar)
  • Pixelfouten (ik heb pech gehad waarschijnlijk)
  • Featureset (geen ingebouwde cardreader)

Eindoordeel

Score: 4

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

0
Review door hjkv 19 september 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig. Lees verder »

Pluspunten

  • Prijs (zeker in mijn geval, maar 450 is alsnog netjes)
  • Kleurweergave
  • Resolutie (uiteraard)
  • Ontwerp
  • Bouwkwaliteit
  • Snelle service van Dell

Minpunten

  • Dode pixels schijnen vaak voor te komen
  • Service van Dell heeft 2 pogingen nodig
  • Glanzend randje aan binnenkant bezel

Eindoordeel

Score: 5

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Pixeldefecten Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

0
Review door Sulfates 19 augustus 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig. Lees verder »

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Prijs

Minpunten

  • Backlight bleeding (onbruikbaar geworden, moet terug helaas)
  • Dode pixel
  • Slechte kwaliteitscontrole bij Dell

Eindoordeel

Score: 2

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 1
Vormgeving Score: 4

Review door postmaster330a 14 september 2014

Good value for money. Dell staat bekend om haar goede schermen, hier heeft zij opnieuw aan voldaan. Traploos in hoogte verstelbaar, praktisch menu/software op het fysieke scherm. Mooie kleuren en een goede zwart/wit verhouding.

Wanneer u geen hoge eisen stelt maar bent u klaar voor de toekomst.

Pluspunten

  • In alle opzichten een goede middenmoot
  • Hoogte verstelbaar
  • Overzichtelijk menu

Minpunten

  • HDMI geeft geen 2160p door

Eindoordeel

Score: 4
Review door DKWB 17 juni 2014

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 3

Review door mathijs727 1 mei 2014

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Review door Krahk 9 april 2014

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Review door Saven 23 februari 2014

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 1
Featureset Score: 1
Kleurweergave Score: 1
Contrast & helderheid Score: 1
Ghosting Score: 1
Pixeldefecten Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 1
Vormgeving Score: 1

Eindoordeel

Score: 1

Review door QuoRocks 13 februari 2014

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Review door MGlaz 12 februari 2014

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Pluspunten

  • Zeer goed beeld, zeker naast mijn laptop schermpje, niet alleen de grootte maar zeker ook de kwaliteit van het beeld, waarbij scherpte en kleurweergave van bijvoorbeeld foto's erg goed is.
  • Ik merk nu al dat tijdens tekenwerk de oppervlakte van het scherm in combinatie met de resolutie veel zoomwerk voorkomt en dat werkt erg fijn.
  • De verstelbaarheid in hoogte van het scherm is erg prettig, zo staat het beeldscherm precies zoals gewenst.
  • Hoewel ik niet echt gedacht de functie te gaan gebruiken is de USB hub erg handig gebleken. Omdat ik met een laptop werk en deze dus regelmatig het bureau verlaat heb ik toetsenbord en muis op het beeldscherm aangesloten, bij aansluiten prik ik de displayport kabel en de usb kabel van de monitor in de laptop en gas erop.
  • De monitor zat stevig ingepakt in de doos, die gelukkig niet gevuld is met knarsend piepschuim maar met karton, ook nog eens milieuvriendelijk!
  • De poot moest nog even aangeklikt worden maar dit was zo gepiept.

Minpunten

  • Geen displayport kabel bijgeleverd en dat was de aansluiting die ik nodig had.

Eindoordeel

Score: 4

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

Review door Silencex 12 februari 2014

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Review door zeromussov 25 januari 2014

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Review door totaalgeenhard 10 januari 2014

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Pluspunten

  • Monitor heb ik ter vervanging van een Dell U2312HM die ik al bijna een paar jaar heb. In eerste instantie is de 27 niet merkbaar veel groter. Ik heb hem naast een Samsung SyncMaster 245b staan en op het eerste gezicht zie je die 3 extra inches niet.
  • Het beeld (ook even BF4 gespeeld) is zeer scherp en mooi. (ja is betrekkelijk, maar tov vorige monitor toch een indicatie)

Minpunten

  • Ik had meteen twee negatieve dingen opgemerkt, hoogte verstelbaardheid is niet goed doordacht hij is naar mijn mening op zijn hoogste punt te laag.
  • Ik gebruik kantel functie (pivot) om makkelijker kabels in monitor te plaatsen en toen merkte ik gelijk dat mijn eerste perspectief dat monitor wel erg laag staat op zijn hoogste punt werd bevestigd, je kunt monitor niet kantelen zonder dat hoek van de monitor de monitor poot raakt.
  • Pas als je monitor paar graden naar naar voren kantelt en dan pivot gebruikt
  • heeft hij genoeg ruimte om te kunnen draaien.
  • Wat mij verder opmerkt (maar algemeen eerdere Dell en Samsung hebben het ook) dat er geen 0 / 45 / 90 graden punt is. Je moet op het gevoel monitor op juiste positie zetten. Zeker als je hem weer terug zet naar 0 graden zou het wenselijk zijn dat je een nokje, of weerstand voelt dat je daar zit, zodat je recht naar monitor zit te kijken. Als je het niet door hebt dat je monitor een paar graden scheef staat, voel je het eind van de dag in je nek en rug. Onbewust compenseer je namelijk.
  • Verder stond brightness standaard erg hoog, ik heb hem naar 50 terug gezet, het deed pijn aan me ogen.

Eindoordeel

Score: 4

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4

Review door Sneek 10 januari 2014

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Review door delange43 7 januari 2014

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Review door Orthodux 28 december 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Review door Bakko 22 december 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Review door EzMe 10 december 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Review door quarintus 5 december 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 3

Eindoordeel

Score: 5

Review door Delphi2007 30 september 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Review door chocolade-reep 30 september 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

Review door arjenzwerver 9 september 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Review door Peetke 9 september 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Scoreverdeling van gebruikersreviews

Score: 5
14
Score: 4
22
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
1

Heb jij ook een Dell Ultrasharp U2713HM (excl. Displayport kabel) Zilver, Zwart?

Deel je ervaringen met andere tweakers in een productreview!

Schrijf review



Populair:Apple iPhone 6Samsung Galaxy Note 4Apple iPad Air 2FIFA 15Motorola Nexus 6Call of Duty: Advanced WarfareApple WatchWorld of Warcraft: Warlords of Draenor, PC (Windows)Microsoft Xbox One 500GBTablets

© 1998 - 2014 Tweakers.net B.V. Tweakers is onderdeel van De Persgroep en partner van Computable, Autotrack en Carsom.nl Hosting door True

Beste nieuwssite en prijsvergelijker van het jaar 2013