Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lenovo

2.702 producten en 4.242 uitvoeringen

Datumbereik

CategorieŽn

AND

Beoordeling

Onderwerpen

AND

Artikeltypes

Kwaliteit gebruikersreview

Beoordeling schrijven
188 reviews - Pagina 1 van 8

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2015

01-08 - In de Laptop Best Buy Guide van augustus zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop, betaalbare thin&light en businesslaptop.

142

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2015

01-06 - In de Laptop Best Buy Guide van juni gaan we samen met de community op zoek naar een budgetlaptop, een mainstreamlaptop en de beste gamelaptop.

136

Round-up - Basislaptop round-up: wat te kiezen onder de 600 euro

09-'14 - Wat is de beste laptop onder de zeshonderd euro? In deze round-up vergelijken we zeven laptops en kijken we bij welke fabrikant je de meeste waar voor je geld krijgt.

128

Round-up - Netbook Round-up: Vier laptops vanaf 200 euro vergeleken

17-08 - Netbooks lijken weer terug van weggeweest te zijn. Vier van die laptops van rond de 200 euro vergelijken we om te zien welke de beste is.

110

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2015

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een multimedialaptop en een high-end ultrabook

94

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: februari 2015

01-02 - In de Best Buy Guide van februari 2015 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en betaalbare thin&light.

85

Gebruikersreview - +2Lenovo IdeaPad Y50-70-59444967 review door vtrisjin

17-08 - Prima laptop met erg strak design en geen onnodige toeters en bellen. Ik heb deze laptop aangeschaft voor mijn studie waar ik namelijk veel met photoshop, 3dsmax/maya, Indesign,Premiere...

Score: 4

12

Review - Lenovo Yoga 3 Pro: meer luxe- dan werkpaard

18-12 - Lenovo's Yoga 3 Pro heeft een 360 graden draaibaar scherm met een scharnier dat op een horlogeband lijkt. Tweakers testte of de laptop behalve opvallend ook goed is.

Tweakers zegt: 6

60

Review - Lenovo Yoga 2 Pro: 5,76 miljoen omklapbare pixels

03-'14 - Lenovo's duurste convertible ultrabook is de Yoga 2 Pro. Tweakers testte de variant met een Core i7-processor, 8GB geheugen en een solid state drive van 512GB.

Tweakers zegt: 9

79

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: oktober 2014

10-'14 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2014 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en high-end ultrabook.

114

Gebruikersreview - +3Lenovo K3 Note Wit review door benbaba

13-05 - Prima smartphone voor relatief weinig geld en gemaakt door een bekende fabrikant. Krachtige hardware en een scherp scherm die goed kan meekomen met de concurrentie. Beschikt over...

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 4

28

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: december 2014

01-12 - In de laatste Laptop Best Buy Guide van 2014 gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, multimedialaptop en een businessnotebook

105

Gebruikersreview - +1Lenovo Z50-70-59442527 review door Dutchredgaming

16-08 - Hij is lekker snel, robuust en lekker veel hardware voor je geld! Vergeet niet dat deze review uitgebreider wordt in verloop van de tijd! Versie 0.3 (beta)

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 4

1

Round-up - Vier 8"-Windows-tablets getest

03-'14 - Sinds kort zijn er naast grote Windows-tablets ook kleinere exemplaren te krijgen, met schermen van 8". In dit artikel vergelijken we vier modellen en kijken we welke het beste is.

164

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: februari 2014

02-'14 - Voor de eerste Laptop Best Buy Guide van 2014 is de community van Tweakers op zoek gegaan naar de beste basislaptop, mainstreamlaptop en businesslaptop voor de laagste prijs.

125

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: augustus 2014

08-'14 - In deze Laptop Best Buy Guide van augustus adviseren we over basislaptops voor maximaal 600 euro en raden we enkele multimedialaptops aan, waarvoor het budget op 1300 euro gezet is.

142

Review - Lenovo ThinkPad E540: zakelijke laptop voor iedereen

07-'14 - Lenovo's E540 komt uit de zakelijke ThinkPad-serie, maar is ook in gewone winkels te krijgen. Is de ThinkPad E540 een degelijke laptop voor het grote publiek?

Tweakers zegt: 8

161

Preview - Lenovo Flex 3: meedraaien met de Yoga's

07-01 - Lenovo heeft op de CES de Flex 3 een nieuw scherm gegeven. Wij keken dat de duurdere Yoga-laptops overbodig maakt.

29

Gebruikersreview - +2Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 80JH005BNX review door webdavid

19-08 - Een lichte en fijne laptop. Makkelijk te gebruiken en erg stevig.

Lees alle 3 reviews van dit product

Score: 3

5

Review - Lenovo Miix2 10": veel pixels 'voor erbij'

08-'14 - Lenovo heeft met de Miix2 10" een compacte convertible gebouwd met een hoge schermresolutie, maar ook een relatief hoge prijs. We keken of de Miix-tablet zijn geld waard is.

Tweakers zegt: 8

65

Gebruikersreview - +1Lenovo IdeaPad Z50-70 59440287 review door MARTIJNSK

06-04 - Ik wilde graag: een stille laptop met een (scherm Fullhd) opslag (ssd 256 gb) (geheugen 8 gb) en minimaal een (processor I5). Ik gebruik de laptop voor ,photoshop, office, kijken van...

Lees alle 9 reviews van dit product

Score: 4

4

Review - Lenovo Yoga 2: kantoorconvertible zonder kapsones

02-'14 - Lenovo heeft brengt met de Yoga 2 de tweede generatie Yoga-laptops op de markt, met een Bay Trail-processor en Windows 8.1. Tweakers stelde de 11"-laptop op de proef.

Tweakers zegt: 7

26

Gebruikersreview - +1Lenovo Yoga 2 13-00447 review door emmerx

08-'14 - De Yoga 2 13 is een fantastisch concept: laptop en tablet. Werkt erg fijn als laptop en lezen in tablet modus is super. Zorg dat je een versie hebt met de Intel 7260AC kaart, dus BIOS...

Lees alle 4 reviews van dit product

Score: 2

8

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: april 2013

04-'13 - In de april-editie van de Laptop Best Buy Guide geven we adviezen over basislaptops, mainstreamlaptops en gaminglaptops. Daarmee hebben we voor iedere portemonnee een aantal...

149

Videoreview - Lenovo Yoga 3 Pro: Meer luxe- dan werkpaard

18-12 - Met de introductie van Intels Haswell-processor en Windows 8 zijn alle laptopfabrikanten in 2013 begonnen met het bouwen van convertibles: laptops met een touchscreen en 'iets' waarmee...

7

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 8


Microsoft Windows 10 Home NL Apple iPhone 6s Star Wars: Battlefront (2015) Samsung Galaxy S6 edge Apple Watch Project CARS Nest Learning Thermostat Internet

© 1998 - 2015 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True