Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lenovo

3.635 producten en 5.221 uitvoeringen

Filters - Verfijn resultaten

Datumbereik

CategorieŽn

AND

Beoordeling

Onderwerpen

AND

Artikeltypes

Kwaliteit gebruikersreview

Beoordeling schrijven
220 reviews - Pagina 1 van 9

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2016

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een businesslaptop en een multimedialaptop.

75

Round-up - Vier kleine tablets voor een schijntje: wat krijg je voor minder dan 120 euro?

16-05 - We hebben we vier 7"-tablets die rond de honderd euro kosten, op een rijtje gezet: de Asus ZenPad C 7.0, de Archos 70 Platinum, de Huawei MediaPad T1 7.0 en de Tab 3 Essential van...

229

Round-up - Basislaptop Round-up - Zes laptops van zeshonderd euro vergeleken

09-03 - In deze round-up vergelijken we laptops van Acer, Asus, HP, Lenovo, Medion en Peaq en aan welke je het beste zeshonderd euro uit kunt geven.

160

Round-up - Basislaptop round-up: wat te kiezen onder de 600 euro

09-'14 - Wat is de beste laptop onder de zeshonderd euro? In deze round-up vergelijken we zeven laptops en kijken we bij welke fabrikant je de meeste waar voor je geld krijgt.

128

Review - Lenovo IdeaPad Miix 700: niet de beste, wel de compleetste

09-05 - Lenovo bouwde een tablet die verdacht veel op de Surface Pro 3 lijkt, maar is de Chinese convertible ook net zo goed?

Tweakers zegt: 8

60

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2015

04-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een multimedialaptop en een high-end ultrabook

94

Gebruikersreview - +2Lenovo Tab 2 A10-70F Blauw review door LLEEDD

07-10 - Tablet voor weinig geld met goede prestaties, een redelijk goed scherm, goed klinkende speakers, een indrukwekkende accuduur en goede ondersteuning door de fabrikant. De behuizing en...

Lees alle 9 reviews van dit product

Score: 4

9

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2015

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en multimedialaptop van dit moment.

118

Round-up - Netbook Round-up: Vier laptops vanaf 200 euro vergeleken

08-'15 - Netbooks lijken weer terug van weggeweest te zijn. Vier van die laptops van rond de 200 euro vergelijken we om te zien welke de beste is.

110

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2015

08-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van augustus zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop, betaalbare thin&light en businesslaptop.

142

Preview - Lenovo Miix 700: goed uitgewerkte Surface Pro 3-kloon

05-09 - Lenovo toonde op IFA een tablet die wel verdacht veel op Microsofts Surface Pro 3 lijkt. Wij keken of het slimme namaak is, of een slechte kopie.

104

Review - Lenovo Yoga 3 Pro: meer luxe- dan werkpaard

12-'14 - Lenovo's Yoga 3 Pro heeft een 360 graden draaibaar scherm met een scharnier dat op een horlogeband lijkt. Tweakers testte of de laptop behalve opvallend ook goed is.

Tweakers zegt: 6

60

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2015

06-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van juni gaan we samen met de community op zoek naar een budgetlaptop, een mainstreamlaptop en de beste gamelaptop.

136

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: februari 2015

02-'15 - In de Best Buy Guide van februari 2015 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en betaalbare thin&light.

85

Gebruikersreview - +3Lenovo K3 Note Wit review door benbaba

05-'15 - Prima smartphone voor relatief weinig geld en gemaakt door een bekende fabrikant. Krachtige hardware en een scherp scherm die goed kan meekomen met de concurrentie. Beschikt over...

Lees alle 4 reviews van dit product

Score: 4

41

Review - Lenovo Yoga 2 Pro: 5,76 miljoen omklapbare pixels

03-'14 - Lenovo's duurste convertible ultrabook is de Yoga 2 Pro. Tweakers testte de variant met een Core i7-processor, 8GB geheugen en een solid state drive van 512GB.

Tweakers zegt: 9

79

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: februari 2014

02-'14 - Voor de eerste Laptop Best Buy Guide van 2014 is de community van Tweakers op zoek gegaan naar de beste basislaptop, mainstreamlaptop en businesslaptop voor de laagste prijs.

125

Gebruikersreview - +3Lenovo IdeaPad Z51-70 80K601A4NX review door iPodKiller

08-04 - De Lenovo IdeaPad Z51-70 80K601A4NX is een prima all-round multimedia notebook voor 750 euro. Echter zijn er betere alternatieven in deze prijsklasse.

Lees alle 6 reviews van dit product

Score: 4

27

Gebruikersreview - +3Lenovo ThinkPad X201 (NU7FJMH) review door roland83

01-'12 - Ik probeer over alle onderdelen iets zinnigs te zeggen, maar het zou goed kunnen dat er dingen onvolledig zijn. Laat het vooral weten in de reacties! Inhoudsopgave • Inleiding...

Score: 4

26

Preview - Lenovo ThinkPad X1 Yoga - Eerste laptop met een oledscherm

07-01 - Lenovo introduceerde op de CES de eerste laptop met een oledscherm en wij zijn natuurlijk bij Lenovo langsgegaan om de X1 Yoga zelf te bewonderen

78

Review - Lenovo ThinkPad E540: zakelijke laptop voor iedereen

07-'14 - Lenovo's E540 komt uit de zakelijke ThinkPad-serie, maar is ook in gewone winkels te krijgen. Is de ThinkPad E540 een degelijke laptop voor het grote publiek?

Tweakers zegt: 8

161

Review - Lenovo Miix2 10": veel pixels 'voor erbij'

08-'14 - Lenovo heeft met de Miix2 10" een compacte convertible gebouwd met een hoge schermresolutie, maar ook een relatief hoge prijs. We keken of de Miix-tablet zijn geld waard is.

Tweakers zegt: 8

65

Round-up - Vier 8"-Windows-tablets getest

03-'14 - Sinds kort zijn er naast grote Windows-tablets ook kleinere exemplaren te krijgen, met schermen van 8". In dit artikel vergelijken we vier modellen en kijken we welke het beste is.

164

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: april 2013

04-'13 - In de april-editie van de Laptop Best Buy Guide geven we adviezen over basislaptops, mainstreamlaptops en gaminglaptops. Daarmee hebben we voor iedere portemonnee een aantal...

149

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: oktober 2014

10-'14 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2014 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en high-end ultrabook.

114

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 9


Samsung Galaxy S7 edge Athom Homey Apple iPhone SE Raspberry Pi 3 Apple iPad Pro Wi-Fi (2016) HTC 10 Hitman (2016) LG G5

© 1998 - 2016 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True