Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Je kunt ook een cookievrije versie van de website bezoeken met minder functionaliteit. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lenovo

2.466 producten en 3.871 uitvoeringen

Datumbereik

CategorieŽn

AND

Beoordeling

Onderwerpen

AND

Artikeltypes

Kwaliteit gebruikersreview

Beoordeling schrijven
171 reviews - Pagina 1 van 7

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2015

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een multimedialaptop en een high-end ultrabook

94

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: februari 2015

01-02 - In de Best Buy Guide van februari 2015 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en betaalbare thin&light.

85

Round-up - Basislaptop round-up: wat te kiezen onder de 600 euro

15-09 - Wat is de beste laptop onder de zeshonderd euro? In deze round-up vergelijken we zeven laptops en kijken we bij welke fabrikant je de meeste waar voor je geld krijgt.

128

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: december 2014

01-12 - In de laatste Laptop Best Buy Guide van 2014 gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, multimedialaptop en een businessnotebook

105

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: oktober 2014

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober 2014 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en high-end ultrabook.

114

Review - Lenovo Yoga 2 Pro: 5,76 miljoen omklapbare pixels

03-'14 - Lenovo's duurste convertible ultrabook is de Yoga 2 Pro. Tweakers testte de variant met een Core i7-processor, 8GB geheugen en een solid state drive van 512GB.

Score: 4.5

79

Review - Lenovo ThinkPad E540: zakelijke laptop voor iedereen

07-'14 - Lenovo's E540 komt uit de zakelijke ThinkPad-serie, maar is ook in gewone winkels te krijgen. Is de ThinkPad E540 een degelijke laptop voor het grote publiek?

Score: 4

161

Review - Lenovo Yoga 3 Pro: meer luxe- dan werkpaard

18-12 - Lenovo's Yoga 3 Pro heeft een 360 graden draaibaar scherm met een scharnier dat op een horlogeband lijkt. Tweakers testte of de laptop behalve opvallend ook goed is.

Score: 3

60

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: augustus 2014

01-08 - In deze Laptop Best Buy Guide van augustus adviseren we over basislaptops voor maximaal 600 euro en raden we enkele multimedialaptops aan, waarvoor het budget op 1300 euro gezet is.

142

Round-up - Vier 8"-Windows-tablets getest

03-'14 - Sinds kort zijn er naast grote Windows-tablets ook kleinere exemplaren te krijgen, met schermen van 8". In dit artikel vergelijken we vier modellen en kijken we welke het beste is.

164

Preview - Lenovo Flex 3: meedraaien met de Yoga's

07-01 - Lenovo heeft op de CES de Flex 3 een nieuw scherm gegeven. Wij keken dat de duurdere Yoga-laptops overbodig maakt.

29

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: februari 2014

02-'14 - Voor de eerste Laptop Best Buy Guide van 2014 is de community van Tweakers op zoek gegaan naar de beste basislaptop, mainstreamlaptop en businesslaptop voor de laagste prijs.

125

Review - Lenovo Miix2 10": veel pixels 'voor erbij'

27-08 - Lenovo heeft met de Miix2 10" een compacte convertible gebouwd met een hoge schermresolutie, maar ook een relatief hoge prijs. We keken of de Miix-tablet zijn geld waard is.

Score: 4

65

Gebruikersreview - +1Lenovo IdeaPad G50-30 (80G0008VNX) review door Hazewinkel1989

17-09 - Voor §279,- heeft de Lenovo G50-30 een goede prijs-kwaliteits verhouding. De computer is snel te noemen in deze prijsklasse en is daarnaast stevig gebouwd met veel aansluit...

Lees alle 4 reviews van dit product

Score: 4

3

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: oktober 2013

10-'13 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober geven we koopadviezen over budgetlaptops, mainstream-laptops en laptops voor grafici.

126

Gebruikersreview - +2Lenovo IdeaPad Y50-70-00745NL review door Nesse1234

16-07 - Zeer vlotte en vooral schitterend afgewerkte desktop vervanger. Ik heb de: Y50-70-00745NL Voor minder dan §1000,- voor mij geen betere...

Lees alle 23 reviews van dit product

Score: 4

11

Review - Lenovo IdeaPad Flex 14-laptop

06-'14 - Lenovo bewijst dat een laptop met een high-end gevoel geen navenante prijs hoeft te hebben. De Flex 14 is vormgegeven als een ultrabook, maar is wel iets dikker dan de meeste echte...

Score: 3.5

32

Gebruikersreview - 0Lenovo IdeaTab A10-70 WiFi Blauw review door gas0line

26-01 - Kom van een iPad2. Die aan mijn vriendin gegeven dus had een goedkoop tabletje nodig. Voornamelijk voor Youtube filmpjes kijken en wat internetten en mailen. En dat doet ie prima.

Lees alle 3 reviews van dit product

Score: 4

0

Gebruikersreview - +2Lenovo Yoga Tablet 2 8" WiFi 32GB (Windows 8.1) Zwart review door Tomba

19-03 - De nieuwe Atom lijkt gemaakt voor Windows 8.1 en Lenovo zet met dit device een erg sterke tablet in de markt. Hij is door de cylinder makkelijk vast te houden in portrait stand en...

Lees alle 3 reviews van dit product

Score: 4

4

Gebruikersreview - +1Lenovo IdeaPad Z50-70 59440287 review door MARTIJNSK

06-04 - Ik wilde graag: een stille laptop met een (scherm Fullhd) opslag (ssd 256 gb) (geheugen 8 gb) en minimaal een (processor I5). Ik gebruik de laptop voor ,photoshop, office, kijken van...

Lees alle 8 reviews van dit product

Score: 4

4

Gebruikersreview - +1Lenovo IdeaPad Miix 3-830 (80JB000ABF) Zwart review door ydgy

02-04 - Deze tablet is alles wat ik nodig had naast mijn overige hardware die ik al in huis had. Als jij ook op zoek bent naar de zelfde ervaring als ik dan moet je voor deze tablet kiezen.

Score: 4

0

Gebruikersreview - +1Lenovo IdeaPad Flex 2 14-00870 review door clkndk

05-11 - Leuke laptop met alles wat je nodig hebt, backlight toetsen, full hd touchscreen, eindelijk is het Windows 8 legoscherm nuttig. Boot nu Linux Mint 17.1 Cinnamon, prachtig.

Lees alle 5 reviews van dit product

Score: 5

0

Review - Lenovo Yoga 2: kantoorconvertible zonder kapsones

02-'14 - Lenovo heeft brengt met de Yoga 2 de tweede generatie Yoga-laptops op de markt, met een Bay Trail-processor en Windows 8.1. Tweakers stelde de 11"-laptop op de proef.

Score: 3.5

26

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: juni 2013

06-'13 - In deze Laptop Best Buy Guide van juni geven we koopadviezen over budgetlaptops, multimediamodellen en businessnotebooks.

106

Gebruikersreview - +1Lenovo ThinkPad T500 (NJ28WMH) review door Peran

12-'09 - EDIT20140104 (1500 Page views(?) en Windows 8.1) Dit is meer een 'indruk' dan een objectieve review. Als je vragen hebt mail, post of bel als mijn nummer hebt . Meer volgt. Meer heeft...

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 5

11

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 7


LG G4 Battlefield Hardline Samsung Galaxy S6 Edge Microsoft Windows 10 Samsung Galaxy S6 HTC One (M9) Grand Theft Auto V Apple iPad Air 2

© 1998 - 2015 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True