Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Filters - Verfijn resultaten

Datumbereik

Beoordeling

Onderwerpen

AND

Artikeltypes

Kwaliteit gebruikersreview

1.792 reviews - Pagina 1 van 72

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2016

01-04 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een businesslaptop en een multimedialaptop.

75

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2016

01-02 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2016 gaan we samen met de community op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en thin&light.

173

Review - Asus Zenbook UX305: 'ultrabook' zonder fratsen

02-'15 - Asus maakte zijn nieuwe Zenbook dunner en lichter, maar verving daarbij ook de Core i-processor voor Core M. Wij testten hoe dat nieuwe concept uitpakt.

Tweakers zegt: 9

146

Round-up - Basislaptop Round-up - Zes laptops van zeshonderd euro vergeleken

09-03 - In deze round-up vergelijken we laptops van Acer, Asus, HP, Lenovo, Medion en Peaq en aan welke je het beste zeshonderd euro uit kunt geven.

160

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2015

01-12 - In de Laptop Best Buy Guide van december 2015 gaan we samen met de community op zoek naar de beste basislaptop, multimedialaptop en gamelaptop van dit moment.

102

Koophulp - Tweakers Koophulp voor laptops

05-'13 - Wie weinig ervaring met laptops heeft, zal moeilijk uit het omvangrijke aanbod kunnen kiezen. In dit Tweakers koopadvies zetten we enkele belangrijke zaken waarmee je als consument...

0

Review - Dell XPS 13: ultrabook met een gouden randje

02-'15 - Dell heeft zijn nieuwe XPS 13 van een extreem dunne schermrand voorzien. Dat levert een mooie en compacte ultrabook op maar er valt meer te genieten bij dit systeem.

Tweakers zegt: 9

218

Gebruikersreview - +2Apple MacBook 12" (2016) 1,1GHz 256GB Grijs review door Tjoekie

13-05 - De 2016 versie van de 12" MacBook gaat verder op dezelfde voet als zijn broertje uit 2015. Het is nog steeds een ultra mobile laptop die zich helemaal thuis voelt in de draadloze...

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 5

27

Round-up - Basislaptop round-up: wat te kiezen onder de 600 euro

09-'14 - Wat is de beste laptop onder de zeshonderd euro? In deze round-up vergelijken we zeven laptops en kijken we bij welke fabrikant je de meeste waar voor je geld krijgt.

128

Review - Dell XPS 15: laptop met ruimte voor kleur

23-12 - Na de XPS 13 heeft Dell nu ook de XPS 15 voorzien van een scherm met superdunne randen. Bovendien moet de kleurweergave van dat scherm erg goed zijn. Tijd voor een test.

Tweakers zegt: 9

187

Review - Peaq-laptops: schermen met het scherm

04-'15 - Onlangs bracht de Media Markt laptops uit onder de merknaam Peaq. Wij testten de duurste twee modellen van dit 'huismerk'.

87

Gebruikersreview - +2HP Spectre x360 13-4110nd review door m0ridin

03-11 - Niet de lichtste of goedkoopste, maar prima afwerking en prestaties. Een zeer flexibele convertible, met omklapbaar touchscreen waar maar mijn gevoel weinig mis mee is.

Lees alle 7 reviews van dit product

Score: 5

21

Review - Asus Zenbook UX305: sneller maar minder zuinig met Core m3

16-11 - Als een van de eerste fabrikanten heeft Asus een laptop uitgerust met de Core m3-processor, gebaseerd op de Skylake-architectuur. Wij testten de laptop uiteraard.

Tweakers zegt: 8,5

61

Gebruikersreview - +1Asus EeeBook R209HA-FD0015TS review door Jozef Ofzo

24-03 - Voor net over de 200 euro krijg je een strak, licht laptopje die ideaal is voor internetten, kleine aanpassingen aan je Word- of PowerPoint werkstukken, mailtjes en foto's; de dingen...

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 4

5

Review - Toshiba Chromebook 2: eindelijk Chrome OS op ips en full hd

03-'15 - Toshiba's tweede Chromebook is voorzien van een full-hd-scherm met ips-paneel. Dat kom je op Chromebooks niet vaak tegen en onze interesse was dan ook gewekt.

Tweakers zegt: 8

83

Review - Asus GX 700 - Watergekoelde GTX 980 in een rolkoffer

26-02 - We testen Asus' vijfduizend euro kostende gamelaptop die geleverd wordt in een koffer en voorzien is van een externe waterkoeler.

Tweakers zegt: 8

113

Review - Apple MacBook Pro 13: net weer even beter

04-'15 - In maart 2015 gaf Apple de 13"-MacBook Pro een processor-upgrade en voorzag het de laptop van een 'force touch'-touchpad. We kijken hoe die wijzigingen bevallen.

Tweakers zegt: 9

440

Review - HP Spectre 13 x360: convertible die vrijwel alles goed doet

07-'15 - In samenwerking met Microsoft ontwikkelde HP de Spectre x360, een ultrabook met een 360 graden draaibaar scherm. Wij keken of we de hand van Microsoft in de Spectre kunnen ontdekken.

Tweakers zegt: 9

93

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2015

04-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van april gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, een multimedialaptop en een high-end ultrabook

94

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2015

08-'15 - In de Laptop Best Buy Guide van augustus zijn we op zoek gegaan naar de beste basislaptop, betaalbare thin&light en businesslaptop.

142

Review - Asus T300 Chi: convertible met ultrabook-allure

04-'15 - De T300 Chi is een luxe model in Asus' bekende serie convertibles. We keken wat de 'Chi' toevoegt en of dat de hogere prijs rechtvaardigt.

Tweakers zegt: 8

46

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2015

01-10 - In de Laptop Best Buy Guide van oktober gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en multimedialaptop van dit moment.

118

Gebruikersreview - +2HP Spectre x360 15-ap007nd review door bendak

10-04 - HP beweert geen compromissen te hebben gedaan met deze laptop. Hier kan ik me gedeeltelijk wel in vinden. Soms wel de ultieme multimedia machine!

Score: 4

9

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: december 2014

12-'14 - In de laatste Laptop Best Buy Guide van 2014 gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, multimedialaptop en een businessnotebook

105

Gebruikersreview - +2Dell Inspiron 15-7559 (CN95701, Qwerty toetsenbord)) review door X-Kiwi

10-12 - Degelijke laptop met een nette prijs-performance ratio.

Lees alle 5 reviews van dit product

Score: 4

79

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 72


Samsung Galaxy S7 edge Athom Homey Apple iPhone SE Raspberry Pi 3 Apple iPad Pro Wi-Fi (2016) HTC 10 Hitman (2016) LG G5

© 1998 - 2016 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True